Massage opleidingen Levensakker

Bloesenremedies van de Eenhoorn

Lucia de Haan S.C.

Maak kennis met de bijzondere Lichtremedies van Lucia, een verzameling bloesemremedies die zijn tijd ver vooruit is. Lucia was een exceptionele vrouw die haar diepe afstemming en verbinding met het universum gebruikte om een fundamenteel helend oeuvre aan bloesemremedies te maken. Helaas heeft zij haar uiteindelijke doel niet kunnen bereiken omdat ze in 2009 stierf net na het voltooien van haar complete levenswerk.


Gelukkig hebben deze doorvoelde remedies al zoveel betekend in mijn praktijk in de afgelopen 15 jaar. En nu is er goed nieuws! Lucia's laatst levende vriendin heeft mij gevraagd om Lucia's bloesemremedies voort te zetten, zodat deze belangrijke sleutels naar hartsbewustzijn gedeeld kunnen worden met de wereld, precies zoals Lucia het wilde.


Bij elk van de 77 bloesemremedies hoort een zeer indrukwekkende tekst die getuigt van een diep doorvoelde verbinding met alle mogelijke menselijke processen.


Dit nieuwe boekwerk, met de verzamelde teksten over de bloesems van Lucia, laat zien hoe deze remedies nog dieper hun werk kunnen doen.


Als je op zoek bent naar manieren om meer in contact te komen met je hartsbewustzijn om nieuwe impulsen te ontvangen vanuit het Universum, dan zijn deze Lichtremedies essentieel voor jouw reis.


Laat je leiden door de goddelijke connectie van Lucia en maak kennis met de wereld van de Lichtremedies!

Reactie lezing Bloesemremedies van de Eenhoorn

Lieve Gemma,


Ik vond het ook weer en mooie ontmoeting  en er was een hele wonderlijke energie het voelde zelfs magisch. Ik voel het ook nog steeds.


De tekst van Lucia voelt heel vertrouwd en is zeer waardevol samen met de bloesem remedies. Wat ontzettend goed dat jij dit zo naar buiten brengt.


Ik vond de ontmoeting met de kersenbloesem ook heel bijzonder. Toen ik eronder stond had ik het met iemand over zuivering  en werd zelfs emotioneel.


Wat bijzonder dat ik dat nu terug lees in de tekst van de kersenboom. Was dat een spontane dialoog met de kersenboom. ? Ik voel van wel.


Nogmaals dank voor deze bijzondere middag. Ik wens je een mooie tijd in Frankrijk.


Tot ziens en lieve groetjes