Massage opleidingen Levensakker

Reis van Hart en Ziel

28 mei t/m 1 juni 2025

  onder voorbehoud  

De Kasteelsehof - Well - Nederland

Terug naar bezield leven

Kom tevoorschijn

Reis van Hart en Ziel

28 mei t/m 1 juni 2025

De Kasteelse Hof is een plek om tot rust te komen. In het Limburgse dorpje Well gelegen aan de Maas. Hier vindt de Reis van Hart en Ziel,  voor innerlijke groei en bewustwording plaats. Gegeven door Gemma van den Akker
(Praktijk Levensakker).

Reis van Hart en Ziel

28 mei t/m 1 juni 2025

De Kasteelse Hof is een plek om tot rust te komen. In het Limburgse dorpje Well gelegen aan de Maas. Hier vindt de Reis van Hart en Ziel, voor innerlijke groei en bewustwording plaats. Gegeven door Gemma van den Akker
(Praktijk Levensakker).

Reis van Hart en Ziel


Meestal ervaar je in je drukke leven pas écht wat het leven eigenlijk verlangt, ten tijde van een persoonlijke crisis of ernstig ziekte. Hoe fijn zou het zijn om daar eerder achter te komen en nu al te leven wie jij wérkelijk bent. Jij in afstemming met je innerlijke Zelf.


Of jij bent op zoek naar jezelf. Stop dan met zoeken, maak contact met je buik en luister naar wat jouw innerlijke wezen, je innerlijke kind, jouw stilte JOU wil zeggen. ‘De Reis van Hart en Ziel’ kan daarbij heel behulpzaam zijn en zal je op maat effectieve begeleiding verschaffen. Je gaat jezelf op een diepere laag ervaren, er is ruimte voor wat aandacht wil binnenin jou. Dat ervaar je ook zuiver binnen de dynamiek en de veiligheid van een kleine groep gelijkgestemden. Jezelf de aandacht gunnen om letterlijk tot jezelf en tot rust te komen. 

 

Uitgenodigd zijn vanuit jouw grootsheid, dicht bij jezelf, vrij en heel te worden, een ander perspectief ervaren. Weer overzicht krijgen in waar jij in je leven staat en waar het naar toe wil. Duiding van de diepere betekenis voor jouw innerlijke en persoonlijke groei en bewustwording. Het is ieder jaar een speciale en onvergetelijke reis! Met een diepere verbinding met jezelf keer je weer huiswaarts.


Bezielde Begeleiding

Geïnspireerd vanuit haar Lichtwerkerschap biedt Gemma liefdevolle professionele begeleiding. Zij weet als geen ander zulke processen beschikbaar te maken voor iedereen die toe is aan de volgende stap. Door meer van je eigen licht binnen te halen en jezelf te zijn draag je bovendien bij aan het collectieve transformatieproces op aarde.


Kosten Reis van Hart en Ziel (excl. verblijfskosten)
De kosten  zijn € 400,= (excl. verblijfskosten).


Overige verblijfkosten, alle eten , drinken etc. De Kasteelsehof

ONDER VOORBEHOUD Verblijfskosten zijn nog niet bekend maar zullen circa € 400,= bedragen. Het reserveren doe je bij deze accommodatie zelf.


Maximum aantal deelnemers

Het maximum aantal deelnemers voor deze reis is 10. Dus wees er snel bij.

Effect van de Reis van Hart en Ziel


 • Je maakt contact met jouw inspirerende Hartbewustzijn.
 • De reis biedt ruimte voor jouw eigen bewustzijnsproces
 • Door te delen met anderen zul je veel herkenning en verrijking ervaren.
 • Dat is heel verbindend en geeft compassie voor jezelf.
 • Je wordt uitgenodigd, aangeraakt in wie jij ten diepste al Bent.
 • Je maakt contact met wat er binnenin jou nog altijd op aandacht wacht.
 • Je ontvangt inzicht in waar jij nog met een handrem leeft.
 • Je krijgt helderheid in de conclusie die je ooit over jezelf trok.
 • De Reis biedt ruimte voor jezelf en voor wat het in jouw leven wil.
 • Je Bewustzijn transformeert.
 • Je ervaart vrede en bevrijding.
 • Je leert ontdekken wat jij komt brengen voor jezelf en voor de wereld.
 • Door samen te delen ervaar je dit prachtige proces nog krachtiger.
 • Een levendige impuls om te herinneren wie jij in Werkelijkheid bent. 

Programma

Het programma is gericht op spiritualiteit en persoonlijke ontdekking. Op deze bijzondere plek waar we samen verblijven heb je een innerlijke reis, groeiproces en liefdevolle verbinding  ineen. Uit ervaring sprekend: in korte tijd is er een sfeer waarin je je veilig voelt, je opgenomen en verbonden voelt en jezelf opnieuw kunt beleven, maar dan vanuit dát wat jou van binnenuit inspireert.

 

Je bent vrij om, naast het programma overdag, deel te nemen aan de gezellige avonden samen en daarnaast is er voldoende tijd om op je zelf te zijn. In rust en stilte, in de natuur. Een grote en vrije tuin, met op loopafstand een prachtig Natuurgebied de Maasduinen. Een Reis die een onvergetelijke indruk achterliet bij zoveel deelnemers. (Zie ook op deze site de ervaringen van deelnemers van alle voorgaande jaren in Griekenland en Frankrijk.).

Meditatie

Meditatie

Elke ochtend starten we met een meditatie, steeds met een spiritueel thema. Én een overkoepelend weekthema, afgestemd op het persoonlijke en groepsdynamische proces binnen het kosmische bestek waarin we dan verkeren. Je gaat innerlijk op reis en komt soms al snel tot diepe inzichten.


Mediteren geeft je meer contact met jezelf, met wie je in wezen van binnen bent. Los daarvan raak je heerlijk ontspannen.

Massage

Massage

Om de beleving van de ochtend te laten dragen door je lijf gaan we op twee middagen masseren.


Elke keer ontvang je zodoende zelf ook een heerlijke massage. We werken vooral vanuit ons hart, vanuit een afstemming op de ander en jezelf. Het is dan ook niet erg als je totaal geen ervaring met massage hebt. Het gaat juist niet om de techniek, maar om liefdevol bezield aanraken.


Je krijgt heldere uitleg en zo ga je ontdekken dat dan niet alleen het lichaam wordt aangeraakt, maar ook de ziel. En dat is pas echt zalig.

Groepsdynamiek

Groepsdynamiek

Binnen de veiligheid en de openheid die is ontstaan in een kleine groep mensen, ervaar je jouw eigen unieke innerlijk dat uitgenodigd wordt zichzelf te mogen tonen. Ook je kwetsbaarheid kan daardoor eindelijk de aandacht krijgen die het al zo lang heeft gewild. Angst is voor velen een leidraad waarbinnen ons denken en handelen vorm krijgt. Controleren en beheersen is wat we al vele levens doen. Vaak leren we niet anders.


De Reis door Hart en Ziel is letterlijk een Reis waarin je meer van jouw eigen Licht binnenhaalt. We doen gezamenlijk een mooie en krachtige oefening daarvoor. 

Op de laatste dag gaan we met elkaar een hele bijzondere afsluiting tegemoet. De nieuwe diepe verbinding met jezelf neem je mee en kan je thuis steeds blijven voeden en inspireren.


Het is niet zo dat je voor je omgeving en voor de thuisblijvers als een vreemde thuis zult komen. (Dat wordt namelijk wel eens veronderstelt en als angstbeeld aangedragen). Ben niet bang; je zult echter wel beter afgestemd blijven op wat jou van binnenuit inspireert.

DE KRACHT VAN HET LICHT. HET LICHT HEEFT EEN GROTE BETEKENIS.


Het licht laat alle dingen zien, zoals zij in wezen en volgens hun bestemming zijn.


Ook de dingen waarvan we altijd dachten dat het onze liefde niet waard was.

Cirkel van licht - Bronkaars

Deze Reis van Hart en Ziel wordt al jaren vanuit een innerlijk fundament gegeven door:


Gemma van den Akker

Klik op de link om de folder te bekijken
Reis van Hart en Ziel


Klik op de link om ervaringen van cursisten te bekijken Ervaringen Themaweek Frankrijk


Klik op de link om je in te schrijven voor

de Reis van Hart en Ziel

Inschrijven Reis van Hart en Ziel


De Kasteelse Hof ligt in het Noord-Limburgse plaatsje Well en wordt beheerd en verzorgd door het echtpaar Birgit en Gerrit zie

www.dekasteelsehof.nl

Foto's Themaweek in Frankrijk

Een foto-impressie van de Bezinningsweek in Frankrijk, in La Ripe Blanche, gegeven in mei 2015.


Inschrijfformulier Reis van Hart en Ziel

Vul a.u.b. het onderstaande formulier in om u in te schrijven voor de Reis van Hart en Ziel en om akkoord te gaan met mijn algemene voorwaarden. Voor de voorwaarden, klik op de link >>>>>


Of klik op Algemene voorwaarden


De velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Reis van Hart en Ziel - 28 mei t/m 1 juni 2025
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Man
Vrouw
 
Ja
Nee
 
Ja
Nee
 
Aanbevolen door anderen
Via de praktijk
Via Krantenartikel
Via Folder
Via website
Anders
 
 
Ik ga akkoord met de betalingsvoorwaarden
 
Ik ga akkoord met deze overeenkomst.